Bird Hitch H2

Nieuw voor Nederland en Europa is de Bird Hitch H2 van Waterfowljunkie.com.

De bird Hitch H2 is het ultieme apparaat om ganzenborsten in slechts enkele seconden van uw ganzen af te krijgen en dit in uw eigen veld.

U kent het gevoel vast wel. Na een succesvolle avondsessie dezelfde vraag: wat te doen met 25 ganzen en in het bijzonder waar ze te laten. Het antwoord is nog te vaak: de rolcontainer van de grondgebruiker of het vossenputje. Met de Bird Hitch H2 kunt u in korte tijd de borsten verwijderen. en zo alsnog vele kilo's puur en eerlijk wild mee naar huis nemen.

Jagerswild geeft u de kans deze binnenkort ook in Nederland te kopen.

Schrijf u nu in voor de eerste zending en koop de Bird Hitch H2 nu voor de introductieprijs van 195,00 in plaats van 225,00

BirdHitch H2

De artikelen van Waterfowljunkie worden gemaakt in Amerika, zijn robuust en makkelijk schoon te maken. De ontwerpers zijn zelf ook actief ganzenjager en weten dus wat er nodig is om een gans te verwerken.

Jagerswild heeft de exclusieve rechten om de artikelen van Waterfowljunkie te vermarkten in Europa. Het is daardoor niet mogelijk deze spullen direct bij hen aan te schaffen. De prijzen die u op de site van waterfowljunkie.com ziet staan gelden alleen in de VS.